PERRA DE NADIE. TEATRE

A càrrec de Marta Carrasco. A Perra de Nadie Carrasco rescata dones sorgides d’anteriors muntatges i les encasta en moments d’horror, de denúncia, d’humor, d’incomoditat i de silenci.

Dia: 19/05/2018 | Hora:21:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 21 h

Venda d'entrades

Perra de nadie és la darrera creació de Marta Carrasco, una artista que va començar la seva trajectòria coreogràfica el 1995. És autora d’espectacles històrics, com Blanc d’ombra, Mira’m, J’arrive, Aiguardent i Dies Irae..., que l’han convertida en referent imprescindible del món de la dansa. A Perra de Nadie rescata dones sorgides d’anteriors muntatges i les encasta en moments d’horror, de denúncia, d’humor, d’incomoditat i de silenci. Només qui no pertany a ningú, diu Carrasco, “pot arribar al fons de la seva intimitat”. És una peça “en la qual l’artista de 54 anys no dubta en despullar-se físicament i emocional per mostrar sense pudor les seves misèries i frustracions però també les seves enriquidores experiències” (Carmen del Val - El País).

Perra de nadie es la última creación de Marta Carrasco, una artista que comenzó su trayectoria coreográfica en 1995. Es autora de espectáculos históricos, como Blanc d’ombra, Mira’m, J’arrive, Aiguardent y Dies Irae que la han convertido en referente imprescindible del mundo de la danza. En Perra de Nadie rescata a mujeres surgidas de anteriores montajes y las empotra en momentos de horror, de denuncia, de humor, de incomodidad y de silencio. Sólo quien no pertenece a nadie, dice Carrasco, "puede llegar al fondo de su intimidad". Es una pieza “en la que la artista de 54 años no duda en desnudarse física y emocionalmente para mostrar sin pudor sus miserias y frustraciones pero también sus enriquecedoras experiencias" (Carmen del Val - El País).

Fitxa artística:
Marta Carrasco, creació i interpretació
Marta Carrasco, Pep Cors, Antoni Vilicic, dirección
Marta Carrasco, escenografia
Dominique Falda, vigilants de la nit
Pau Fernández i Cía. Marta Carrasco, vestuari
Albert Hurtado, urban coreograph
Quico Gutiérrez, il.luminació
Marta Carrasco, banda sonora
Joan Valldeperas, muntatge musical
David Ruano, fotografia
Antoni Vilicic, producció tècnica


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR