UN MATRIMONI DE BOSTON. TEATRE

De David Mamet. A càrrec de la companyia Teatre d'Aprop. A través de jocs melodramàtics i sensuals, el dramaturg nord-americà desplega, amb ironia corrosiva, una crua història d’amor i d’amistat.

Un matrimoni de Boston és una brillant comèdia de saló, escrita per David Mamet i protagonitzada per dues dones victorianes transgressores i avançades al seu temps. Els dos personatges principals, Claire i Anna, havien estat una parella “al marge de la llei”. Ja separades, Claire visita Anna per suplicar-li que li deixi casa seva per tenir-hi una cita amb la seva nova i jove amant. Aquest fet provoca un daltabaix que evidencia la relació dependent i viciada que subsisteix entre l’exparella. Molt semblant a un duel d’espases, l’acció s’esdevé sota la mirada atenta de la serventa de la casa, que no perd passada. A través de jocs melodramàtics i sensuals, el dramaturg nord-americà desplega, amb ironia corrosiva, una crua història d’amor i d’amistat.

Un matrimoni de Boston es una brillante comedia de salón, escrita por David Mamet y protagonizada por dos mujeres victorianas transgresoras y avanzadas a su tiempo. Los dos personajes principales, Claire y Anna, habían sido una pareja "al margen de la ley". Ya separadas, Claire visita Anna para suplicarle que le deje su casa para tener una cita con su nueva y joven amante. Este hecho provoca un descalabro que evidencia la relación dependiente y viciada que subsiste entre la ex pareja. Muy parecido a un duelo de espadas, la acción ocurre bajo la mirada atenta de la sirvienta de la casa, que no pierde comba. A través de juegos melodramáticos y sensuales, el dramaturgo norteamericano despliega, con ironía corrosiva, una cruda historia de amor y de amistad.

Fitxa artística:
Albert González, direcció
Joan Sellent, traducció
Mercè Luchetti, escenografia i vestuari
Fanny Bulló, Montse Vidal i Sílvia Ricart, intèrprets

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 14 d'abril de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació