HACK AND ART DAY#11. ARTS DIGITALS

La jornada és plena d'activitats, tallers i instal·lacions per experimentar amb les propostes més divertides en robòtica, mapping, visuals, etc.

Dia: 26/05/2018 | Hora:18:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: De 18 a 20 h

El #HackandArt Day és la trobada d'Art Digital de L'Estruch Fàbrica de Creació. El públic és convidat a conèixer i provar les últimes creacions dels residents de L'Estruch i dels artistes digitals del moment. Es tracta d’una jornada plena d'activitats, tallers i instal·lacions per experimentar en primera persona les propostes més divertides en robòtica, mapping, visuals, etc.

Desenvolupament de la jornada
DE 18 a 20h:

Mostra de Mekong River Monsters: El paper dels smartphones a les Arts Visuals
Mostra de Ricardo Massari: LOOPZONE, pedals efecte loopers
Mostra de Cristina Pardo: arquitectures efímieres per a arts digitals
Mostra de Slidemedia: Mapping interactiu

El mateix dia al matí es realitzaran els workshops "possibilitats de dramatúrgies amb el teu smartphone!" amb Marina Prados i Paula Knüpling i "LOOPZONE: els pedals loopers a la música i l'art sonor", impartit per RICARDO MASSARI.

Mes informació i inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.>


El #HackandArt Day es el encuentro de Arte Digital de L’Estruch Fàbrica de Creació. El público es invitado a conocer y probar las últimas creaciones de los residentes de L'Estruch y de los artistas digitales del momento. Se trata de una jornada llena de actividades, talleres e instalaciones para experimentar en primera persona las propuestas más divertidas en robótica, mapping, visuales, etc. Para participar como artista o creador hay que dirigirse a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Más información facebook.com/mediaestruch y @mediaestruch en Twitter.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR