ANATOMIA D'UN ESPECTACLE. NOUS FORMATS

A càrrec de :Hansel Cereza

Dia: 23/02/2018 | Hora:21:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 21 h

Venda d'entrades

Hansel Cereza és un artista multidisciplinari en constant evolució que fa més de trenta-cinc anys que aporta innovació al món de l’espectacle. Membre fundador de La Fura dels Baus i director escènic i col·laborador del Cirque du Soleil, Cereza i el seu equip desenvolupen un taller a L’Estruch a l’entorn de les arts escèniques, adreçat a joves intèrprets, que culmina amb l’estrena oberta al públic a La Vela. Anatomia d’un espectacle (Eines de professionalització) aplega a ballarins i artistes de dansa, circ i teatre de Sabadell, Barcelona i Madrid, i revela que la creativitat s’expandeix sense fronteres gràcies a l’experimentació, l’aprenentatge i l’aproximació lliure a les tècniques circenses.

Hansel Cereza es un artista multidisciplinar en constante evolución que hace más de treinta y cinco años que aporta innovación al mundo del espectáculo. Miembro fundador de La Fura dels Baus y director escénico y colaborador del Cirque du Soleil, Cereza y su equipo desarrollan un taller en L'Estruch en torno a las artes escénicas, dirigido a jóvenes intérpretes, que culmina con el estreno abierto al público en La Vela. Anatomia d’un espectacle (Eines de professionalització) reúne a bailarines y artistas de danza, circo y teatro de Sabadel, Barcelona y Madrid, y revela que la creatividad se expande sin fronteras gracias a la experimentación, el aprendizaje y la aproximación libre a las técnicas circenses.

Fitxa artística:
Hansel Cereza, director artístic i escènic
Creació comunitària pels participants en el taller: Guillem Buxó, Pau Prat, Carme Carretero, Laura Bernaus, Carme Robledillo, Maria Pichin, Sílvia Peinado, Charo Díaz, Hector Puigdomènech, Elisenda Planell, Anna Feliu; Jordi Coll, Mònica Sianos.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR