MARS ODDITY: EL CÒMIC INTERACTIU. ARTS DIGITALS

Ana Mar López, Pilar Villanueva. Aficionats als còmics i persones interessades per la narrativa interactiva i de nous mitjans poden explorar un còmic interactiu amb múltiples possibilitats.

Dia: 23/02/2018 | Hora:18:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 18 h

Mars Oddity és un còmic interactiu pensat per ser llegit en un navegador. Tanmateix, es planteja una futura adaptació a app o el llançament en plataformes de videojoc tipus Steam, que sovint també són espai d’experiments més narratius i experimentals. Ara, partint de la base tecnològica que han hagut de crear per fer el seu projecte, el col·lectiu es planteja la possibilitat d’escalar-ho per desenvolupar un software d’edició de còmics interactius que faci accessible aquest format a més creadors. El públic objectiu del projecte són aquelles persones interessades per la narrativa interactiva i de nous mitjans i, particularment, els aficionats als còmics.

Mars Oddity es un cómic interactivo pensado para ser leído en un navegador. Sin embargo, se plantea una futura adaptación a app o el lanzamiento en plataformas de videojuego tipo Steam, que a menudo también son espacio de experimentos más narrativos y experimentales. Ahora, partiendo de la base tecnológica que han tenido que crear para hacer su proyecto, el colectivo se plantea la posibilidad de escalarlo para desarrollar un software de edición de cómics interactivos que haga accesible este formato a más creadores. El público objetivo del proyecto son aquellas personas interesadas por la narrativa interactiva y de nuevos medios y, particularmente, los aficionados a los cómics.

Amb el suport de la Fundació BancSabadell


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR