POP PUNK WARS. CONCERT

El concert vol afavorir les sinèrgies entre els grups locals de pop-punk alternatiu i les bandes ja consolidades que treballen aquest estil musical.

Dia: 17/02/2018 | Hora:21:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 21 h

El pop-punk o punk alternatiu és un estil que està en alça en els últims temps. Amb el concert de Pop-Punk Alternatiu de Sabadell es vol donar l’oportunitat a les bandes locals i als usuaris dels bucs de L’Estruch de mostrar el seu treball al públic. Al concert no hi falten les bandes consolidades i en auge com Banana Duck (Alacant) i Alfenic (Barcelona), per tal que puguin intercanviar sinèrgies amb grups locals com Red Square (que presenta el seu últim treball: Push Start) i Welcome to Fuckulty.

El pop-punk o punk alternativo es un estilo que está en alza en los últimos tiempos. Con el Concierto de Pop-Punk Alternativo de Sabadell se quiere dar la oportunidad a las bandas locales y a los usuarios de los bucs de L'Estruch de mostrar su trabajo al público. En el concierto no faltan las bandas consolidadas y en auge como Banana Duck (Alicante) y Alfenic (Barcelona), para que puedan intercambiar sinergias con grupos locales como Red Square (que presenta su último trabajo: Push Start) y Welcome to Fuckulty.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR