CÀPSULES DE CIRC

Les càpsules de circ son números aeris en un ambient desenfadat donant oportunitat a joves artistes circenses.

Col·laboradors: TACC. Taller d'Art, Cultura i Creació

Les Càpsules de Circ és una proposta que presenten, des de fa cinc anys, el Taller Art, Cultura i Creació i L’Estruch. Són espectacles de petit format de joves artistes i companyies emergents. És una plataforma per tal que nous talents mostrin els seus espectacles al públic de manera accessible.

Divendres 1 de febrer: F*ck your gender rules, de la cia. OXITOXICA.
La companyia OXITOXICA presenta un número per reflexionar sobre el gènere. Més enllà del masculí i el femení, quan es viu el gènere des del cor indefinir-se és un crit de llibertat.

Divendres 29 de març: A mitges de la cia. VOLADES. A mitges és un número de dobles teles aèries que vol transmetre la trajectòria d’una amistat, des de l’instant en què dues persones es troben, comencen a compartir experiències i acaben fent coses impensables.

Dissabte 13 d’abril: Mamá Tierra de Carla Carol. Una crítica a la humanitat per tal d'evitar la destrucció de la naturalesa, llançant, alhora, un crit esperançador per millorar la convivència i tenir cura del planeta.

Dissabte 29 de juny: Als Núvols i Tango a Tres Metres de Big Lady. Als núvols és un número de teles aèries amb equilibri, força, caigudes i voltes, moltes voltes. Tango a tres Metres és un espectacle en què el trapezi esdevé parella de ball.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 29 de juny de 2019
Horari: 2 sessions: a les 20.30 h i a les 22 h


 Lloc: 

EstruchBar.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 713 68 77
Web: EstruchBar

planol


Com arribar-hi?

Més informació