Manolo Alcántara

   


 

 

 


Autor: Manolo Alcántara

Títol: ENFOCANT L’ESTRUCH. Com comuniquem l’art contemporani?

Data: 11 de març de 2014

Tipologia: Reportatge

Descripció:

Reportatge realitzat per alumnes de 2n d’ESO de l’IES Vallès, en el marc de l’activitat pedagògica “Enfocant l’Estruch: com comuniquem l’art contemporani?” (11 i 13 de març de 2014).
Durant aquesta entrevista, l’equilibrista Manolo Alcántara ens parla sobre l’espectacle que està preparant durant la seva residència a l’Estruch. “Rudo”, una cocreació de Manolo Alcántara i Xavier Erra, és un espectacle d’equilibris que el públic viu en primera persona: Un home rude, amb pesades caixes de fusta, construeix torres i figures que tremolen, a punt de caure… Un espectacle que transmet l’essència del circ: l’esforç titànic, els equilibris impossibles i la il•lusió.
“Rudo” serà representada per a grups escolars del 25 al 28 de març (més informació a La Sala: http://lasalateatre.cat/node/6160). I, el dia 30 de març a les 18h es farà una darrera funció a l’Estruch oberta al públic familiar.
Alumnes: Bernat Garcia (Guionista), Daniela Gómez (directora), Ferran Morer (entrevistador), Valèria Núñez (càmera), Pau Pareja (director).

 

Etiquetes: Alcantara, Metaestruch, 2014