Berta Canela

   


Autor: Berta Canela

Data: 2 de febrer de 2016

Tipologia: Acció quoticiana

Descripció:

Berta Canela, durant la seva residència a Nauestruch portarà a terme una línia d’investigació performàtica centrada en premses auto-imposades de caràcter intensiu.

Cada acció aborda una temàtica específica realitzant-ne una pràctica abusiva de la mateixa amb la finalitat d’experimentar-ne els límits, posant-la en situació de conflicte i/o crisis.

En una d’aquestes sessions l’artista ens proposa “Dibujantes ejerced! Una Jornada de dibujo de 12h ininterrumpidas”. L’experiment cerca crear un estat en paral·lel de dibuix i debat, on una cosa influeixi l’altre. Xerrar de les nostres cabòries, travessades pel fet de dibuixar i fer-ho en condicions límit i auto-regulades, son les fites de l’activitat. És una jornada oberta a qualsevol tipus de públic adult i amb el compromís de participar de les dinàmiques que es negociïn durant el temps complert de 12h ininterrompudament.

Per assistir al taller cal inscriure’s prèviament amb un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Berta Canela (Barcelona, 1993) practica l’accionisme intensiu de preocupacions, ocupacions i obsessions, partint de posicions imprevistes des d’on potenciar abandonaments lúdics d’automatismes construïts del fer i l’habitar.


 

Etiquetes: Escenaestruch, Canela, 2016