VAIG VENIR AQUÍ PER ESTAR BOIG. TEATRE

Escrit i interpretat per Pep Muñoz.

Fotografia de l'activitat

El protagonista d’aquesta història és un actor malaurat que ha trobat finalment un bon començament per una peça teatral basada en el seu admirat poeta Robert Walser. Abans d’explicar-nos gaire més sobre aquesta peça, viatgem amb ell a Nova York i a Miami on viu alguns episodis que el marcaran i que el conduiran fins on es troba ara mateix. L’acompanyarem a través d’esdeveniments històrics i personals, alguns viscuts i altres sobreviscuts...i tornarem al començament per veure com acaba l’obra -o com comença.

Vaig venir aquí per estar boig és un homenatge a l’autor suís Robert Walser i també una peça autobiogràfica en forma de comèdia fantàstica que parla de la tensió vital entre l'èxit i el fracàs, entre els somnis i la realitat i entre la lluita i la renúncia, experiències que ens trobem pel camí de la vida.

Robert Walser va ser un poeta d’extraordinaria sensibilitat, intel·ligent, brillant i amb un sentit de l’humor subtil i a voltes absurd que ha estat font d'inspiració i objecte de devoció d’autors com Kafka, Hesse, Benjamin o el mateix Vila-Matas aquí a casa nostra. Walser va fer de la desaparició un art, i la seva vida i obra, envoltades ara de l’aura venerable d’un veritable outsider atemporal continuen despertant interès i admiració a tothom que el descobreix per primer cop.

La Indústria de Produccions són el Pep Muñoz i el Santi Monreal i aquest és el primer muntatge que presenten sota aquest segell artístic. Els dos es coneixen de fa molt de temps i a banda de coincidir a la mateixa promoció de l’Institut del Teatre, han treballat plegats anteriorment com actors en altres muntatges. Ara però, han decidit tirar endavant aquest projecte personalíssim amb text, direcció i concepció de l’espectacle propis.

FITXA ARTÍSTICA

Text i interpretació: Pep Muñoz
Direcció: Santi Monreal
Ajudantia de direcció: Emma Dodero
Producció: Facundo Savarino
Espai sonor i projeccions: Francesc Sitges-Sardà
Disseny de vestuari: Laura Cabezas Corujo
Disseny d'il.luminació: Llorenç Parra
Espai escènic: La Indústria de Produccions
Disseny del cartell: Stéphanie De Latour
Fotografia del cartell: Carles Zapater

Preu5€

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 16 d'octubre de 2020
Horari: a les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació