PINA, DE WIM WENDERS. CINEMA

Cinema a la fresca.

Fotografia de l'activitat

PINA, de Wim Wenders, Alemanya, 2011. Sobre l’obra de la coreògrafa alemanya Pina Bausch.

Pina és un documentat dirigit pel director alemany Wim Wenders. El repartiment l'integra la plantilla de la companyia de dansa contemporània alemanya Tanztheater Wuppertal creada per la coreògrafa Pina Bausch , a qui la pel·lícula està dedicada. La pel·lícula va ser presentada a la 61a edició del Festival de Cinema de Berlín fora de competició.

Durant la preparació del documental sobre Pina Bausch, la coreògrafa alemanya va morir sobtadament i Wim Wenders es va veure obligat a cancel·lar el projecte, fins que els ballarins de la companyia Tanztheater Wuppertal el van convèncer perquè tirés endavant la pel·lícula igualment. El resultat final són un conjunt d'escenes on els ballarins parlen sobre Pina Bausch i dansen en el seu honor, tant al teatre com sobretot en diversos espais exteriors que substitueixen el clàssic l'escenari.

Les quatre coreografies principals pertanyen als ballets Le Sacre du printemps, Cafè Müller (en referència a un cafè de la ciutat alemanya de Solingen, prop de la qual va créixer Pina Bausch), Kontakthof i Vollmond. Aquests extrets són complementats amb fragments d'entrevistes i d'altres danses i coreografies que van ser filmades en diferents indrets de Wuppertal i els seus voltants.


2 entrades per persona.
Es poden recollir les entrades a:
- Internet: sabadellcultura.koobin.cat
- Taquilla del Teatre Principal a partir de dilluns 6 de juliol en l’horari següent: de dilluns a dissabte, matins de 2/4 d’11 a 1 i tardes de 6 a 2/4 de 9.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dijous 9 de juliol de 2020
Horari: a les 22 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Pati de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: Pati de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació