SUSPENSIÓN. CIRC

Interpretat per cinc homes, blancs i heterosexuals, així se'ls classifica socialment i se'ls veu des del públic. Qui són en realitat? Explorant masculinitats alternatives! Adreçat a tots els públics.

Fotografia de l'activitat  

La Cia. Nueveuno ens presenta cinc hombres. D'aquests, quatre són malabaristes i manipuladors d'objectes que fan flotar pilotes a l'aire, llencen maces i ganivets. El cinquè home se mimetitza en la mecànica lumínica, un meta-tècnic, un manipulador de la llum que projecta imatges. Suspensión és un espectacle de circ contemporani que explora masculinitats alternatives.

Miguel Frutos, Josu Montón, Carlos Marcos, Fernando Santa-Olalla y Jorge Silvestre són cinc homes, blancs i heterosexuals, almenys és així com se'ls classifica socialment i com els veiem des del públic. Quin és en realitat la seva identitat i com els afecta a ells i a les persones que tenen al voltant? Els cinc artistes de circ reflexionen sobre la seva identitat per repensar les masculinitats.

FITXA ARTÍSTICA
Creació i interpretació: Miguel Frutos, Josu Montón, Carlos Marcos, Fernando Santa-Olalla i Jorge Silvestre
Mirada externa i moviment: Iris Muñoz
Mirada externa i malabars: José Triguero
Dramaturgia: Laura Presa i Fernando Gallego (La Rueda Teatro Social)
Diseny d'il·luminació: Carlos Marcos
Escenografia: Alfonso Reverón
Composició musical: Vaz Oliver
Vídeo-projeccions: Blanca Nieto

COL·LABORADORS: Ayuntamiento de Valladolid, Festival Circada i L'Estruch,Fàbrica de creació de les arts en viu de l'Ajuntament de Sabadell

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 28 de febrer de 2020
Horari: a les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

La Vela de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: La Vela de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació