IRIS: EL SO DE LA LLUM. EXPOSICIÓ

A càrrec de: Josuè Blanco Balaguer.

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ EL DIMECRES 18 DE SETEMBRE A LES 19h

Iris: El so de la llum és un projecte multidisciplinari que segueix les petjades de paisatges sinestèsics. Treball presentat a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell el passat mes de Febrer.
Color, llum i so es barregen en un exercici sinestèsic, basat en les relacions entre la llum i els colors que tant Newton com Goethe van explicar mitjançant la visió de la descomposició de la llum blanca.
Els set colors resultants, o espectre visible, són tots aquells colors que es poden observar en aquesta descomposició (vermell, taronja, groc, verd, blau, indi i violat)Com explica Goethe a Teoria dels colors. La música segueix el procés de la descomposició de la llum blanca mostrant tota la gamma de sons i colors.
Per tal de mostrar aquesta relació s'han construït dues capses de llum que projecten aquests colors.

Josuè Blanco Balaguer, nascut a Sabadell, és historiador i compositor, treballa actualment com a col·laborador del Museu d'Història, el Museu d'Art i a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell com a programador musical. Per altra banda escriu a la revista digital Press-music sent cronista dels concerts de la OBC i també redactor habitual.
Recentment ha estrenat alguns projectes a la ciutat com Paisatges sinestèsics o l'Homme de la nuit, per altra banda va resultar guanyador del primer concurs de composició del festival festival Quatuor à l'ouest. Al juliol del 2019 va ser artista resident a l'Estruch, Fàbrica de creació artística.


 Data i Horari: 

De dimecres 18 de setembre de 2019 a divendres 27 de setembre de 2019
Horari: de dilluns a divendres de 9 a 24 h i dissabtes de 10 a 24 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

Sala d’exposicions de l’Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: Sala d’exposicions de l’Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació