RAH-MON ROMA, 35 ANYS D'ANIMACIÓ. ESPECTACLE

Rah-mon Roma celebra els seus 35 anys d'ofici d'animador amb una trobada pluridisciplinària de tarda (actuacions, instal·lacions i tallers) per a públic familiar al pati de l'Estruch que acabarà al teatre, a les 21 h amb un espectacle únic i irrepeti

Rah-mon Roma celebra els seus 35 anys d'ofici d'animador amb una trobada pluridisciplinària de tarda (actuacions, instal·lacions i tallers) per a públic familiar al pati de l'Estruch que acabarà al teatre, a les 21 h amb un espectacle únic i irrepetible.

El sabadellenc Rah-mon Roma, un referent en el món de l'animació, celebra els seus 35 anys d'ofici acompanyat de músics, actors, artistes de circ i il·lustradors amb qui ha compartit un tros de camí. Es tracta d'una trobada pluridisciplinària en la que es desplegaran tot d'actuacions, instal·lacions i tallers al pati de l'Estruch. Tot plegat comença a fer xup-xup a l'olla… i ens agradaria molt que vinguéssiu a tastar el caldo!

PATI DE L'ESTRUCH, a partir de les 16.30 h: espectacles d’animació, de música i de contes amb actuacions de: LA TRESCA, JAUME IBARS, CARLES CUBERES, AI CARAI, JORDI TONIETTI, LABERTA DEL POBLET, SUSSAGNA NAVÓ, ROSA FITÉ, ELS DIALS i tallers de L'OBRADOR...

TEATRE DE L'ESTRUCH, a les 20.45 h: un espectacle amb una única representació: EL PARLAR DELS AMICS
35 anys recorrent món i compartint música, il·lustració, text, imatges, moviment… Un fil que esdevé troca i una troca que es transforma en fil.
Amb la participació d’una bona colla d’amics i amigues de viatge: BUFANÚVOLS, TONI TEN, CIA L’OU FERRAT (ORIOL CASES i WERENS), MARTA GORCHS, LLUÍS MOLAS, ROGER CANALS, JAUME BARCELÓ, LA TRESCA, l’Associació CARAVÀS, ELS SEEGERS i ELS DIALS.

PreuGratuït
edatFamiliar

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 19 d'octubre de 2019
Horari: a les 16.30 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació