INO. CIA L-CREACIÓ INO KOLLECTIVE. CIRC

Vestides a base de capes fetes de convencions socials -una mica com tothom- les set intèrprets s’embarquen en un viatge plegades. A l’inici aquestes capes pesen i no les deixen moure’s en llibertat, però ben aviat s’agafen a les costures i se’n desprenen. En aquesta creuada, elles se n’adonen que les pressions socials pesen més que el pes de les altres companyes. A INO, les artistes s’agafen les unes a les altres; fan portées, acrobàcies i verticals. Es porten i es suporten, simplement perquè ho volen fer juntes.
Gairebé recent sortit del forn, Ino Kollectiv sorgeix l’estiu del 2017 i es materialitza el 2018 amb la voluntat de fer portés acrobàtics en femení. Integrat per set dones formades en les millors escoles de circ d’Europa, aquest col·lectiu parla sis llengües diferents. A l’Estruch podrem gaudir de la seva segona producció d’aquest grup.

FITXA ARTÍSTICA
ALBA RAMIÒ GÜELL, CHLOÉ LACIRE, CLARA PETERS, EVA LUNA FRATTINI, LAVINIA GILARDONI, NOÉMI OLPHAND i REBECCA VEREIJKEN, interpretació.
QUIM GIRÓN, ull extern
FERNANDO MELKI, assessor de circ
POL JUBANY, música original

Una co-producció de CIRCADA. Amb el suport de Cronopis Espai de Circ, Piste d’Azur - Centre Régional des Arts du Cirque i La Central de Circ

Preu10€
edatFamiliar

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 25 d'octubre de 2019
Horari: a les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

La Vela de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: La Vela de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació