EN UNA ERA DE DESMATERIALIZACIÓN. TALLER DE PERFORMANCE

A càrrec de Laura Llaneli. 7, 9, 14 i 16 de Març, de 18 a 21 h

Taller de performance amb Laura Llaneli, artista visual que centra el seu treball en la relació entre la producció i experiència sonora-musical i les pràctiques i els dispositius de les arts visuals contemporànies. Amb el seu treball emfatitza l'impacte de les variacions sobre els patrons i estructures estables en certs productes culturals, posant a prova la resistència del so com a icona social, alterant cançons de la música popular recent o variant paràmetres a través la traducció, la temporalitat i l'espai.

Laura Llaneli (Granada, 1986) és llicenciada en Belles Arts i Màster en Art Sonor per la UB. És membre de Sons de Barcelona, del col·lectiu Nenazas i del grup de música Pradera. És també editora del blog d'art sonor d'Hangar i professora a Metàfora-Studio Arts Programs. Actualment cursa el Màster en Filosofia Teòrico-Pràctica de la UNED. Ha rebut premis com el Premi Miquel Casablancas 2018, el Premi Embarrat 2017 o Barcelona Producci·2014 i ha estat artista resident a Art3 Valence, Lo Pati Balada, MMSU Rijeka, l'Estruch i Hangar.

Inscripció prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

PreuGratuït

 Data i Horari: 

De dijous 7 de març de 2019 a dissabte 16 de març de 2019
Horari: de 18 a 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Preus i venda d'entrades

 

Més informació