#HACKANDART DAY #13: ERRORS & BAD LUCK. ART DIGITAL

Mostra d'Art Digital i Tecnologia

Nova edició del HACK AND ART DAY a l'Estruch Fàbrica de Creació, la cita ineludible per als amants de les noves tecnologies i l'art digital a Sabadell en la que el públic assistent pot experimentar, jugar i provar una sèrie de prototips i instal·lacions d'art digital en la seva pròpia pell. Per aquesta #13a edició, la curadoria de Lina Bautista i Núria Nia gira a l’entorn dels errors i la mala sort, que fent referència al número 13 d’aquesta edició, es mostraran peces i s’experimentarà amb la idea d’”error digital”.

PROGRAMA:

- De 15 a 18 h
Workshop d'ART GLITCH i Autoretrats, de Lab Libertario
Tècniques experimentals de Glitch

- De 18 a 20.30 h
Mostra de projectes d'Art Digital
Experimenta, prova, testeja i endinsa’t en les instal·lacions d’art digital i en els projectes d’aquesta temporada de MediaEstruch, l’àrea d’experimentació d’art i tecnologia de l’Estruch Fàbrica de Creació. En aquesta 13a edició, farem especial èmfasi en els errors digitals, explorant les possibilitats del Glitch Art i els errors sonors.

Aforament Limitat: inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 25 de maig de 2019
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació