PETALOS. SESSIÓ DE MÚSICA I VISUALS

NauEstruch presenta PÉTALOS de Marina González Ferreiro i Julio Sosa

NAUESTRUCH presenta:

NauEstruch presenta PÉTALOS de Marina González Ferreiro i Julio Sosa

Spas, massatges, classes de yoga, cursos de meditació, infusions relaxants i llibres de pintar mandales. L'imaginari amb el que Marina G. treballa està relacionat amb la barreja de religions vinculades al New Age, l'autoajuda, i les teràpies de gestió de l'estrés. Amb una actitud que oscil·la entre el vandalisme i la iconoclàstia per un costat i la innocència i l'entrega per l'altre, la artista acumula i genera vincles entre les imatges i productes de les tendències espirituals contemporànies que observa. Amb una producció de fort caràcter apropiacionista, aquesta tarda de primavera ens proposa una sessió de música i visuals triturant imatges i sons trobats.

Marina González Guerreiro és graduada en Belles Arts per la Universitat de Salamanca y màster en Producció Artística per la Universitat Politècnica de València. Entre les seves exposicions més recents destaquen Work Hard Dream Big (Internet Moon Gallery, 2018), Luchar, creer (Galería Adora Calvo, 2018), PAM!PAM! (IVAM, 2017), o Mi degeneración (Espacio Proa, 2016).

Juliol Sosa és un artista multidisciplinari que treballa principalment amb música, so i mitjans electrònics. En el passat ha treballat amb mitjans interactius i instal·lació, investigant sobre interfícies musicals per a performance i improvisació musical. En el seu treball més recent, on ha adoptat diversos aliases, explora la producció musical i sonora, alternant entre estils musicals d'Amèrica Llatina i el Carib, música urbana, techno i música electrònica. Últimament li interessa investigar sobre espiritualitat i el ritualisme en la música. Sobretot vol utilitzar la música i l'art per construir ponts i connexions dispars i inusuals entre cultures i idees.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 5 d'abril de 2019
Horari: a les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació