INSCRIPCIONS TALLERS DE MUSICOTERÀPIA

A càrrec de :Pau Gimeno

La Musicoteràpia és la utilització del potencial que la música ofereix per millorar la vida de les persones. L'activitat ha de ser conduïda per un professional especialitzat en el desplegament dels recursos musicals i la seva posada al servei de qui pot necessitar.

Les sessions fan servir les cançons, els instruments, l'escolta musical i qualsevol altra activitat que el musicoterapeuta incorpora per satisfer les necessitats de la persona que ho sol·licita. Sovint s'experimenta en el que els assistents poden aportar a la creació musical, per senzill que pugui semblar inicialment, seguir la pulsació picant de mans és un molt bon inici per començar a fer música en grup.

La musicoteràpia malgrat la seva joventut com a disciplina es fonamenta en una creixent evidència científica que confirma els beneficis que tots experimentem quan la música es fa present a la nostra vida. Fonamentada en la idea que qualsevol persona respon i es pot comportar musicalment, la musicoteràpia es posa al servei de la persona que es planteja utilitzar la música per incrementar la seva qualitat de vida.

Inici: 5 d'abril
Horari: dijous de 15:30h a 16:30h
Durada: 32 sessions
Places limitades

Informació i inscripcions:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Organitzat per la Fundació Privada Tutelar Família i Societat
Col·labora l'Ajuntament de Sabadell

PreuGratuït

 Data i Horari: 

De dijous 15 de març de 2018 a dijous 5 d'abril de 2018

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació