CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES DE CIRC

Període de residència: de l'1 de juliol al 23 de desembre de 2015. Període d'admissió de sol·licituds: del 16 de març al 30 d'abril de 2015

A partir de: 16/03/2015   Fins: 30/04/2015 | Hora:09:00h | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES DE CIRC

Període de residència: de l'1 de juliol
al 23 de desembre de 2015

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell que compta amb diferents espais de residència i de difusió escènica. Per aquest període obrim 6 convocatòries diferents :

1. Dansa i nous formats escènics
2. Circ
3. Arts visuals - performance
4. Sabadell obert (artistes visuals locals)
5. Projectes multimèdia
6. Projectes multifònics

Els artistes seleccionats en qualsevol línia de convocatòria també podran accedir, segons projecte i disponibilitat, als altres serveis del centre, com són: sales d'assaig, CARPA, medialab, espai multimèdia, teatre o allotjament ( pot combinar-se més d'una opció )

Període d'admissió de sol·licituds: del 16 de març al 30 d'abril de 2015

Com sol·licitar residència dins d'aquesta convocatòria:

Copieu la fitxa següent al cos d'un missatge de correu , empleneu-la amb les vostres demandes de residència i envieu-la a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , posant a l'assumpte el número i nom de la convocatòria.

Caldrà adjuntar al mateix correu un document amb la descripció del projecte i currículum de l'artista o companyia (en format pdf, no superior a 3MB).

FITXA DE SOL·LICITUD DE RESIDÈNCIA

. Número i nom de la convocatòria:
. Nom i cognoms del sol·licitant:
. Nom de la companyia o artista:
. Nom de l'espectacle o projecte:
. Mail de contacte:
. Telèfon de contacte:
. Adreça postal:
. Dates òptimes de residència per la cia:
. Tipus d'espai (podeu combinar més d'una opció). Marcar amb una X :

___Sala d'assaig (màxim 6 setmanes) ___ de 10.00 a 15.00 o ___ de 15.00 a 20.00

___Nau B (assaigs de gran format en un espai de 450m2. Màxim 4 setmanes. Treball en exclusivitat).

___ La Vela (màxim 4 setmanes. Treball en exclusivitat. Aquesta residència serà possible sempre i quan la infraestructura estigui muntada i en ple funcionament ).

___ Residència tècnica al teatre. Espai en exclusivitat de dimarts a dissabte amb suport de fitxa tècnica i personal del teatre. Horari de treball de10 a 14 i de 15 a 17h. Possibilitat de presentar el projecte al teatre dins la programació de l'Estruch al finalitzar la residència.

___Allotjament (màxim 6 setmanes) nº de persones que cal allotjar ___

. Lloc previst d'estrena o presentació (si s'escau):
. Enllaç a vídeos de treballs anteriors:

Els projectes seleccionats es faran públics el 19 de maig de 2015 al web de l'Estruch www.lestruch.cat.


CONDICIONS DE LES RESIDÈNCIES DE CIRC:

Tipologia dels projectes
Projectes de circ en totes les seves vessants i formats escènics.

Destinataris
Persones físiques, col·lectius i companyies de circ, de l'àmbit europeu, de l'estat espanyol o de Catalunya.

Criteris de selecció
La comissió de selecció valorarà l'interès artístic de la proposta i la seva adequació als serveis i recursos oferts per L'Estruch.

Condicions de la cessió
La companyia o artista seleccionat haurà de fer constar obligatòriament en tots els materials de difusió relacionats amb l'espectacle produït el logotips del centre i el de l'Ajuntament de Sabadell en qualitat d'organisme col·laborador.

Les companyies o artistes seleccionats en residència signaran un document que regularà la cessió del espai on hi constaran el calendari, els horaris i les sales utilitzades, així com també l'acceptació de la normativa d'ús, a més de la contrapartida que s'acordi a canvi de la residència de creació, si s'escau.

Els artistes dels projectes seleccionats hauran de comprometre's a participar en les diverses activitats de difusió dels processos de producció, de relació entre els artistes residents o de formació continua que el centre pugui proposar, enteses com part constitutiva de la seva pròpia residència de creació.

L'incompliment per part de la companyia o l'artista seleccionat d'aquests pactes deixaran sense efecte la cessió dels espais destinats a la residència.

Comissió de selecció
La comissió de selecció està formada per professionals del sector en els camps de la difusió, la producció i la formació relacionades amb el circ i els nous formats escènics. La comissió valorarà positivament que les creacions siguin pròpies i també el grau d'investigació del projecte. Tanmateix, al tractar-se dels responsables de centres i programacions de referència a Catalunya, la comissió també treballarà amb l'objectiu de donar màxima difusió a les propostes artístiques que siguin finalment seleccionades.

En la present convocatòria la comissió estarà formada per:

· Jordi Gaspar, director del Trapezi de Reus
· Roberto Magro, coordinador artístic de La Central del Circ
· Cristina Tascón, producció de l'Ateneu Nou Barris
· Tena Busquets, directora del Teatre Principal d'Olot
· Manel Rodríguez, director de l'Estruch

Per a més informació dels espais, serveis, durada i tipologia de residències de producció que ofereix l'Estruch, consulteu www.lestruch.cat o bé truqueu al 93 717 25 71 preguntant per Salut Tarruell o Manel Rodríguez.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5