Sóc Autor: Com treballar la posada en escena?

La Fundació SGAE, La Tornada i les Cases de la Música impulsen una taula rodona a l'Estruch de Sabadell per assessorar als autors sobre com treballar la producció del directe

La producció del directe ha anat guanyant cada vegada més importància en la música. Cuidar i treballar la posada en escena és cabdal per a qualsevol grup i no sempre és fàcil trobar recursos originals i resolutius que permetin connectar amb el públic des de l'escenari.

El proper divendres, 30 de novembre, a les 19.00 hores, a L’Estruch Fàbrica de creació de les arts en viu (c/Sant Isidre, 140. Sabadell), en parlarem amb autors i experts en una nova taula rodona del programa Sóc Autor, que aquesta vegada organitzen la Fundació SGAE, La Tornada, les Cases de la Música amb la col·laboració de L’Estruch. L’entrada és gratuïta.

Amb la voluntat d'aportar recursos pràctics als autors i músics assistents, oferir un espai on exposar dubtes i dilemes personals, i on escoltar les experiències i rebre consells d’experts, en aquesta taula hi participaran Miguel Zamarripa, productor especialitzat en directe; Marc Riera, cantant del grup Doctor Prats, i Abel Coll, director d'escena i responsable dels stage de producció de directes de les Cases de la Música.

L'acte vol ser una eina formativa i s’adreça als autors per ajudar-los a tirar endavant els seus projectes musicals. La iniciativa Sóc Autor posa en primera línia la feina de l'autor per dotar-lo d'eines, oferir-li assessorament i formació, i afavorir un intercanvi d'experiències a través del treball en xarxa. L'objectiu de Soc Autor és, novament, promoure el fet autoral, reconèixer la tasca d'aquest col·lectiu i enriquir-lo en coneixements.