Circ “eia” cuina el seu nou projecte a l’Estruch!

Tota la Companyia Circ “eia” és de residència a l’Estruch treballant en La Pranza!, una experiència “circense-gastronòmica.”

La Companyia de Circ “eia” va nèixer el 2009 i després de la seva primera creació CAPAS que va representar-se 150 vegades per 12 països, els diferents membres han engegat dos espectacles diferents, inTarsi i Espera, que actualment estan en gira internacional. Guanyadors del Premi Max de les Arts Escèniques 2017, per l’espectacle inTarsi, en la categoria de Millor Espectacle Revelació, aquest gran grup d’artistes del circ, dansa i música ara es troben per experimentar tots plegats amb artistes convidats. La Pranza! És un projecte basat en el ritual de menjar i la família.

La música i la cuina en directe seran parts integrants d'una creació que vol ser un moment de joia i reflexió en el qual es convida al públic a viure en primera persona les diferents cultures i tradicions que comparteixen els membres de “eia”.Un circ on es salta, es riu, es menja, es plora, un circ que se sent, que s'olora, que entra per tots els sentits…

Sinopsi:

Heu estat algun cop els convidats d'un menjar on cadascú porta un plat, per a compartir amb la resta de persones el resultat de les vostres preparacions? Quina imatge us ve al cap quan parlem de família, de tradicions?

Veniu viure la preparació, la expectació, el ritual d'una cuina plena de personatges singulars, farina suspesa a l'aire, olor de tomàquet i alfàbrega.

Deixeu-vos portar per La Pranza! de la Companyia de Circ "eia", una experiència circense gastronòmica gens convencional, en el que el públic participa d'una celebració de la família, les tradicions i les relacions humanes. Una veritable escena costumista que combina acrobàcies, cuina i música en directe en diferents espais per fer-vos viure tot tipus de sensacions.

Web cia:

http://www.circoeia.com/ca/

Informació actuacions a l’Ateneu 9 Barris de Barcelona:

https://www.ateneu9b.net/programacions/la-pranza-1528292961