Companyies seleccionades pel XII Certamen Coreogràfic de Sabadell

El Certamen Coreogràfic de Sabadell  és una iniciativa de l’Associació Petit Món i L’Estruch (Ajuntament de Sabadell) i aquest any arriba a la dotzena edició. De les 22 peces de dansa contemporània i dansa moderna presentades a concurs, se'n han seleccionat 6, més una que ve del certamen Burgos-NY i es podran veure al teatre de l'Estruch el 7 d’octubre a les 20h en format d'espectacle.

El jurat estarà integrat per professionals de les arts escèniques: Carles Sales, coreògraf i docent a l'Institut del Teatre de Vic; una persona representant de NunArt; Mayte Luque, responsable del projecte de dansa del CC Barceloneta; Alba Valldaura, actriu i creadora escènica; Cora Panizza, guanyadora del primer premi del Certamen Coreogràfic de Sabadell 2016 i Alberto Estébanez, director del Certamen Burgos-NY.

Companyies seleccionades:

TANGEN|BENZAL, Empty.alter
ESTER GUNTÍN, Komitas. La doble mort
IRENE GARCÍA-LA QUEBRÁ, Omnia
JORDI SOLER, Homo tecnologicus
LA MÍNIMA, Quienes
JAVIER GUERRERO, Bussines World
Una peça del Certamen de Burgos NY

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb Laia Vila de l'Associació Petit Món: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.